Genre Dag Zoek  
 

Treat + Dark Sky + Jessica Wolf

Op 1 April 2017 waren ze al eens te gast in de Oefenbunker, en nu komen ze hier op 1 November terug om hun Europese tour af te trappen ter ere van hun nieuwe release 'Tunguska'. Tunguska gaat over een explosie die in 1908 plaatsvond in Siberië, en staat tevens voor de chemie en de werkwijze van Treat vandaag de dag. Voor de Melodic Rock fans die er de vorige bij waren en met 'We want more!' afscheid van de band hebben genomen; met deze aankomende show maken zijn de belofte 'See you next tour!' helemaal waar. Zorg dus dat je erbij bent!
Vertoningsdata
do 1 nov 19:00 Oefenbunker Details Tickets
 

Tony Clifton & Mexican Surf

Stroop je mouwen op en maak je borst maar nat want in het  verderf van de herfst bloeit een hete avond op! De jongemannen van Tony Clifton en Mexican Surf, beiden jonge bands van Nederlandse bodem, gaan hier een avondje Garage Rock neerzetten die je niet koud zal laten. 

Tony Clifton
Tony Clifton presenteert op 23 maart 2018 hun debuutalbum Love Nordic Women! De band beleefde in 2017 een droomjaar met een platendeal bij Suburban Records en een bomvol tourschema, met meer dan 20 shows tijdens de Popronde 2017. Mees, Merlijn en Lenny komen uit Velsen, niet gek dat ze afgelopen jaar de deur plat liepen bij Suburban Records. “Drie etterbakken uit Velsen met een onweerstaanbaar doorzettingsvermogen die ook nog eens een gruwelijk goed album weten te maken! We konden niet anders dan ze een platendeal aanbieden.” Ronald Drayer – Suburban Records. De band vernoemde zich naar een onwaarschijnlijk slechte komiek die al een alter ego op zich was. Als je daar de humor van in ziet, dan begrijp je wat deze drie jongens willen. Pretentieloze vette muziek maken, zweten in een oefenruimte van ‘2 bij 3’ en toen er maar plaats voor 5 was in de bus terwijl ze met 6 man op tour wilden hebben ze de bus omgebouwd, compromis zijn voor mensen die te snel opgeven! Noem het punkpop, noem het slettepop, noem het zweterige jongemannen-pop. Het gaat om drie jongens, die willen zweten, rocken en overrompelen! Veni, Vidi, Fuck the World!

Mexican Surf
Mexican Surf is een Garage Rock band uit het fraaie en charismatische Oss. Je kan de geur van Unox al bijna ruiken. Harde arbeiders met een liefde voor feedback en een galmbak aan reverb waar je in kan verdrinken. Qua muziek kan je ze plaatsen bij The Cramps, Jay Reatard & The Mummies. Eerder hebben ze gespeeld met The Wytches (UK), Shantih Shantih (USA), It It Anita (BE), Double Veterans (BE) en ook van Nederlands bodem; Traumahelikopter en The Black Cult. Hun chaotische strakke
set aan tropische garage surf punk laat mensen kruipen over de vloer van plezier, genot en dronkenschap. Ze molesteren graag een Piñata in jou bijzijn!

 

Vertoningsdata
za 3 nov 20:00 Oefenbunker Details Tickets