2 beards and a dog
Less Than Zero is een non-profit organisatie die in de jaren 90 en nul verschillende underground-feesten organiseerde in o.a. Kasteel Hoensbroek, het oude slachthuis in Aken en op andere locaties. Een stel vrienden die al vanaf de eerste elektrosounds van de partij zijn eind jaren 80. Er wordt dan ook alles uit de kast gehaald om er een knallend feest van te maken met Funktion One Soundsystem en livestream op Radio Strom:Kraft.


2 Beards & a dog
De band is opgericht door vrienden die al meer als 30 jaar muziek maken in verschillende bands en genres
Vanwege hun gezamenlijke liefde voor elektronische muziek is de huidige band ontstaan. Na enkele succesvolle optredens in Belgie en Duitsland, staan ze nu hier in de Oefenbunker. De sound kenmerkt zich door de analoge synthesizers en het hoog gehalte aan improvisatie van atmosferen.

Onze vrienden van Radio Strom:kraft zullen deze avond Livestreamen

Youssef Elis
Deze Pionier is al meer dan 20 jaar een begrip in de Akense Underground scene en ver daarbuiten. Hij is vaste Dj bij Solid en Monoheidi. Ook in de eerdere jaren heeft hij gedraaid bij <0 We zijn dan ook trots dat deze man weer in ons midden te hebben en te kunnen genieten van zijn draaikunsten.

Rohs
Rohs staat al sinds de 90er jaren achter de draaitafels en maakte al mix tapes voor de radio ver voor de house zijn intrede deed in Nederland. Hij draaide in veel verschillende clubs en festivals. Rohs produceert sinds 1996 zijn eigen elektronisch werk en is sinds 2 jaar weer bezig met zijn herintrede in de Techno scene. Ruwe techno van deze man!za 7 mei 20:00 - 03:00 Oefenbunker
Kijkwijzer:
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden