Lords of Black + Voodoo Circle & Support
Lords of Black en Voodoo Circle hebben op deze tour hun krachten gebundeld om de Classic Rock Liefhebbers deze avond een onvergetelijke avond te bezorgen.
Lords of Black met Ronnie Romero, die zelfs bij de wedergeboorte van Rainbow achter de microfoon stond, waardoor zijn carrière en die van de band meteen in een stroomversnelling kwam. 
Met de release van van het gelijknamige eerste album (Co produced door Roland 
Grapow) en “II” in 2016 gaven ze ook meteen t juiste visite kaartjes af, waardoor Frontiers Italie “II” van hun zelfs uitbracht.
Met Voodoo Cirlce hebben we t geestes kind van Alex Beyrodt, die met Mat Sinner sinds 2008 de vaste basis vormen van Voodoo Cirlce. 
Beiden heren hebben natuurlijk door de jaren heen al hun sporen verdiend in bands o.a. als Silent Force, Sinner en Primal Fear, maar met Voodoo
Circle weten ze al 4 albums lang t Classic rock publiek ook aan zich te binden. 
Na 4 albums verliet David Readman de band en werd hij onlangs vervangen door Herbie Langhans, waar ook t komende album mee zal worden opgenomen.
Dit wordt een avond die de boeken in zal gaan als de Classic Rock avond, zorg in ieder geval dat je erbij bent!vr 22 sep 20:30 - 01:00 Oefenbunker
Kijkwijzer:
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden