20 jaar The Rock
Ft. For Evigt (Volbeat tribute)

For Evigt Volbeat Tribute

Meezingers met snoeiharde riffs en swingende beats.

In 2011 werd deze band onder de naam ‘Volbeat Tribute’ in Waalwijk opgericht. Vijf muzikale vrienden wilden hun grote passie voor Volbeat aan het publiek laten horen. De bandleden zijn al heel lang fan van Volbeat en volgen de band op de voet. Na een aantal succesvolle jaren met optredens door heel Nederland raakte de band in een stroomversnelling. Naast Nederland, speelde de band in België en Duitsland. Zowel de Nederlandse als Duitse Volbeat fanclub volgen de band inmiddels op de voet.

In 2015 speelde Volbeat Tribute onder andere in de Biebob in Vosselaar, de plek waar hun grote voorbeeld ook al eens op de planken stond. In 2016 tourde de band met de ‘Keep on Rockin in a Free World Shows’ en speelden zij onder andere in Dynamo Eindhoven, Gebouw-T Bergen op Zoom en Bibelot Dordrecht. In 2017 werd de bandnaam veranderd in “For Evigt Volbeat Tribute” want als het aan deze mannen ligt wordt de muziek van hun helden met trots en passie, ‘voor altijd’ door hen gespeeld.

Met snoeiharde riffs, een swingende beat en herkenbare meezingers wordt het publiek meegenomen in een authentieke Volbeat-beleving.

FOR EVIGT VOLBEAT tribute is:
Michael Haack: vocals
Gijs Bax: bass
Andy Hermans: drums

Mickey Giesbers: lead guitar
Robin Schalken: rythm guitar
vr 20 okt 20:00 - 02:00 Oefenbunker
Kijkwijzer:
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden