The Foreign Resort (DK)
Support by Fools of Liberty & 32 Ohm
The Foreign Resort uit Kopenhagen. Lekkere 80s-newwave-indie-pop-postpunk-rock met een elektronisch sausje... doet denken aan o.a. U2 en Simple Minds, dus geschikt voor breed publiek en festivals...  Ervaren live band. Ze tourden met bands als The Raveonettes, A Place to Bury Strangers en Swervedriver. Hierdoor ontwikkelden ze een brede fanbase, met veel radio airplay, interviews en meer dan 300 live optredens in zowel de VS als Europa. In Nederland speelden ze eerder in 013, Effenaar, Tivoli en Mezz.

Fools Of Liberty:
Postpunk/wave van Limburgse bodem met Sisters of Mercy en The Sound als hun voorbeelden. Ze traden op in de voorprogramma’s van A Silent Express, Gene Loves Jezebel en Customs, recent nog op GeleenCalling 2017.  Een doorstart in 2015 betekende tevens dat electronica een grotere rol is gaan spelen, naast de typische jaren ’80 gitaarsound.

32 Ohm 
Rock 'n roll served up by guys who clearly grew up against the backdrop of the eighties" zo zou men de muziek van de mannen van 32 Ohm kunnen omschrijven. Geniet van de invloeden van de Britse en Duitse jaren tachtig, gedreven door strakke drums, een stuwende bas, herkenbare synths, pakkende riffs en meeslepende vocals.  Het repertoire van 32 Ohm mag zeker niet gezien worden als eentonig: het varieert van stevige eighties wave/rock tot uiterst sfeervolle songs. Het karakteristieke geluid van 32 Ohm neemt je mee naar het gevoel van toen, maar... dan wel met één voet in het heden.
za 20 jan 20:00 - 02:00 Oefenbunker
Kijkwijzer:
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier
Voor deze voorstelling kunnen geen kaarten meer gekocht worden